Podjetje Tehnokom klimatizacija Peter Benčuk s.p. se zaveda odgovornosti v zvezi z ravnanjem z vašimi osebnimi podatki, zato vse osebne podatke obdelujemo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (»GDPR«).
Namen Politike varovanja osebnih podatkov je, da vas seznanimo, za katere namene pridobimo vaše osebne podatke, kakšna bo njihova uporaba, kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in kako jih uveljavljati.

OBVESTILO O ZASEBNOSTI
S poslanim povpraševanjem oz. naročilom storitve preko spletnega obrazca na spletni strani www.tehnokom-klimatizacija.si, omogočite podjetju Tehnokom klimatizacija Peter Benčuk s.p., Toneta Melive 28, 3210 Slov. Konjice, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke.

Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja je Peter BENČUK, dosegljiv na elektronskem naslovu: info@tehnokom.si

NAMEN OBDELAVE PODATKOV:
Posredovane osebne podatke bomo obravnavali zaupno in jih uporabili zgolj v namen, za katerega ste jih posredovali.

Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za kak drug namen, vas bomo o tem predhodno obvestili in vas zaprosili za vaše soglasje.

Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime in elektronski naslov.

Za pripravo končne ponudbe, realizacijo naročila in dostavo naročenega na določeno lokacijo, vas bomo morda prosili za ime, priimek, naziv podjetja, elektronski naslov, telefonsko številko, naslov (ulica, stanovanje oz. nadstropje, poštno številko in mesto).

Osebne podatke potrebujemo za izvedbo naročene storitve oz. namena za katerega so bili posredovani.

OBISK IN UPORABA SPLETNE STRANI:
Statistike vodenja obiskov ne vodimo in ne uporabljamo spletnih piškotkov.

Če na spletni strani obstajajo povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem Tehnokom klimatizacija Peter Benčuk s.p., ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV
Podatke, ki nam jih posredujete v okviru povpraševanja, nam posredujete prostovoljno in na osnovi privolitve v komunikacijo po E-pošti za namen komuniciranja za vaše povpraševanje. Te podatke bomo obdeloval zgolj za potrebe priprave ponudbe in medsebojne komunikacije. Za pravilnost in točnost teh podatkov ste odgovorni izključno sami.

UPORABNIKI PODATKOV
Vsi podatki, zbrani na osnovi vašega soglasja, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

OBDOBJE HRAMBE
Vaše osebne podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili zbrani in uporabljeni, in sicer:
o vaši kontaktni podatki za potrebe komunikacije se obdelujejo do zaključenega posla oziroma zaključene komunikacije;
o če za posamezne podatke, ki se obdelujejo za realizacijo pogodb, obstaja drugačen zakonski rok shranjevanja (npr. računovodski ali davčni podatki), znaša rok hrambe 10 (deset) let. V tem času je obdelava podatkov omejena.
o po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo.

VAŠE PRAVICE
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@tehnokom.si
ali po pošti na naslov:
Tehnokom klimatizacija Peter Benčuk s.p.
Toneta Melive 28
3210 Slovenske konjice

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Tehnokom klimatizacija Peter Benčuk s.p. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

SPREMEMBE
Pridržujemo si pravico, da predmetno Politiko po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Zato vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami