Skip to main content

Prodaja

Nudimo vam svetovanje, prodajo, montažo ter vzdrževanje visoko kvalitetnih klimatskih naprav in ogrevalnih sistemov ponudnikov Mitsubishi, Sinclair in Samsung. Velik poudarek dajemo novi tehnologiji, kar zagotavlja visoko učinkovitost ter optimalno rabo energije in obnovljivim virom energije, ki postajajo vedno pomembnejši.

Klimatske naprave

Izmed velikega nabora klimatskih naprav na tržišču je zelo pomembno izbrati pravo. Takšno, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Pri nas lahko izbirate  med proizvajalci, ki s svojo tehnologijo sodijo v sam vrh klimatskih naprav na tržišču. Mitsubishi, Sinclair in Samsung so znamke za katerimi stojijo kakovost, dovršenost, večja energijska učinkovitost in majhna poraba električne energije.

Te klimatske naprave so Inverterskega tipa. Omogočajo velik prihranek energije zaradi zveznega prilagajanja moči dejanskim potrebam. Varčni modeli klimatskih naprav (oznaka A+++) tako porabijo le ¼ el. energije, ostale ¾ pa pridobijo, ali pa jo oddajo v okolico. Na tak način s klimatsko napravo pridobite večjo učinkovitost, varčnost in ekonomičnost. Prav tako je velik poudarek na ekološkem delovanju, saj omenjeni proizvajalci kot hladilno sredstvo uporabljajo plin R32 in R410a, ki ne vsebuje škodljivih elementov in kot tak prijazen do okolja in do klimatske naprave.

Klimatska naprava pa ni namenjena le hlajenju ali ogrevanju prostorov, ampak igra pomembno vlogo tudi pri razvlaževanju prostorov.  Naslednja a nič manj pomembna vloga je čiščenje zraka. Klimatska naprava ima nameščene različne filtre s katerimi učinkovito odstranjuje škodljive delce, alergene in plesni

Poglej vse klimatske naprave

Toplotne črpalke

Toplotna črpalka postaja vse bolj zanimiv sistem, saj za svoje delovanje uporablja obnovljive vire. To pomeni, da energijo prenaša iz zraka, zemlje ali vode v vaš dom. Za približno 4kW zagotovljene izhodne grelne moči, toplotna črpalka zajame 3kW toplotne energije iz okolice in uporabi le 1kW električne energije. Zato ostaja toplotna črpalka ekološko najprijaznejši in energetsko najcenejši način ogrevanja.

Zakaj bi torej plačevali za kurilno olje, pelete ali drva če lahko toploto zajamete iz okolice , ter s tem prihranite, ter prispevate velik delež k ohranjanju narave.

Poglej vse toplotne črpalke

Drugi prezračevalni sistemi

Za zagotavljanje popolnega udobja  vašega bivalnega ali poslovnega prostora vam nudimo bogat spekter sistemov za prezračevanje, čistilcev zraka, vlažilcev in razvlaževalcev priznanih proizvajalcev, ki z nenehnim razvojem svoje tehnologije ostajajo na samem vrhu tako po kakovosti kot po učinkovitosti svojih naprav, hkrati pa omogočajo varčevanje energije in zdravo bivanje.

Poglej vse druge sisteme