O nas

Tehnokom klimatizacija je podjetje, ki je usmerjeno v kakovostne in celovite rešitve na področju hlajenja, ogrevanja ter prezračevanja vseh vrst prostorov.

Pokrivamo:
– stanovanjski objekti,
– poslovni prostori,
– industrijski prostori,
– računalniški centri,
– laboratoriji,…

Nudimo strokovno svetovanje, prodajo, montažo ter vzdrževanje visoko kvalitetnih klimatskih naprav, toplotnih črpalk, prezračevalnih sistemov in hladilnih agregatov.  Velik poudarek dajemo obnovljivim virom energije in novi tehnologiji, kar zagotavlja visoko učinkovitost ter nižje stroške ob optimalni rabi energije.

Kar si želimo, je vaše zaupanje. Zato je partnerski odnos do strank tisto, kar nam daje dodano vrednost. Naša dejavnost  namreč ni usmerjena zgolj na prodajo, izvedbo del in vzdrževanje, ampak vam nudimo  podporo tudi po opravljeni storitvi ter hitro intervencijo v primeru okvare. Za vas smo dosegljivi vsak dan, vse dni v tednu. Obiščete pa nas lahko tudi v našem razstavnem salonu.

Ob nenehnem strokovnem izpopolnjevanju naših serviserjev in zanesljivi podpori s strani dobaviteljev, vam lahko zagotovimo visok nivo naših storitev.

Ob tako široki ponudbi, ki  jo ponuja svet klimatizacije, se je težko odločit za tisti pravi sistem, ki ustreza željam in potrebam uporabnika. Zato na tem mestu nastopimo mi, da vam z izkušnjami in znanjem pomagamo do sistema ki bo za vas ne le energetsko najcenejši vir ogrevanja ali hlajenja ampak tudi prijazen do okolja. Sodelujemo s proizvajalci, ki pod temi pogoji delujejo na trgu že vrsto let. Za njihovim imenom stoji bogat razvojni program podprt z raziskavami zato lahko kvaliteta proizvodov strmo narašča. So naš podporni steber in našim svetovalcem omogočajo redna strokovna izobraževanja. Naše znanje se bogati in s tem tudi kakovost naših storitev za vas.

S pomočjo znanja, izkušenj, sodelovanja s poslovnimi partnerji in proizvajalci skušamo vedno najti pravo rešitev.

Vabimo vas, da nas obiščete v našem Razstavnem salonu kjer se lahko prepričate o kakovosti našega prodajnega programa.

Svetovanje: 02 620 88 11 ali  prodaja@tehnokom.si

V našem prodajnem programu vam ponujamo naprave znamk Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Climaveneta ter ostale. Gre za tehnološko dovršene naprave, ki so zelo učinkovite v rabi energije in prijazne do okolja.

Kontakt: 02 620 88 11 ali  prodaja@tehnokom.si

V našem podjetju ste deležni celovite storitve, od strokovnega svetovanja do kvalitetne montaže, ki jo izvajajo strokovno usposobljeni monterji. Pri delu uporabljamo le najkvalitetnejše orodje in materiale. S tem vam zagotovimo visoko kvaliteto postopka, krajši čas potreben za montažo in urejeno okolje, saj je v storitev vključeno tudi končno čiščenje in v primeru zamenjave sistema tudi odvoz stare naprave na deponijo.

Preveri razpožljivost:  02 620 88 11 ali  prodaja@tehnokom.si

Učinkovitost naprav je odvisna od pravilnega delovanja, zato vam nudimo preventivne preglede, popravila, nadgradnje sistemov ter optimizacijo naprav. Naši serviserji se redno izobražujejo pri proizvajalcih naprav. Nudimo vam možnost pogodbenega vzdrževanja naprav in sistemov, kar zagotavlja še večje ugodnosti pri delovanju vaših naprav. Smo strokovno usposobljeni, za ravnanje z ozonu škodljivimi snovmi in toplogrednimi plini, ter pri agenciji RS za okolje in prostor vpisani v evidenco pooblaščenih serviserjev pod številko 252.

Naroči servis:  040 599 028 ali  info@tehnokom.si

Montažo, servis in vzdrževanje nam zaupajo številna podjetja:

Cetis d.d., Občina Maribor, Poštna banka Slovenije d.d., Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo, Mariborski vodovod javno podjetje d.d., Avto Triglav d.o.o., Dravske elektrarne Maribor d.o.o., Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Elektro Maribor, Javno komunalno podjetje Dravograd d.o.o., Konus Konex, …

Tehnokom Klimatizacija Peter Benčuk s.p.
Ulica Toneta Melive 28, 3210 Slovenske Konjice
040 599 028
info@tehnokom.si

Ostali podatki
TRR: IBAN SI56 3400 0101 6515 647 (Sparkasse d.d.)
ID za DDV: SI 76212963
Matična številka: 3360741000