Se v klimatiziranem prostoru počutite neudobno zaradi občutka hladnega prepiha?

Klimatska naprava SAMSUNG Wind-Free™ zagotavlja lahkotno udobje bivanja v brezveterju.


Edinstvena Wind-Free™ Tehnologija  

Samsung klimatska naprava Wind-Free™ ima dvostopenjski način hlajenja, ki se samodejno spreminja. Želena temperatura je hitro dosežena v načinu hitrega hlajenja Fast Cool, nato pa se vzdržuje v načinu hlajenja Wind-Free, ki predstavlja novost, katero imajo samo klimatske naprave Samsung. Izpihovalna loputa se zapre, ventilator zmanjša število obratov in oblak ohlajenega zraka začne nežno prodirati skozi 21.000 mikroluknjic. Na ta način se ohranja udobna svežina brez prepiha, prostor pa je kljub temu prijetno ohlajen.


Trikotna oblika

Edinstvena trikotna oblika ima širši dovod, kar omogoča sprejemanje več zraka, medtem ko optimalna širina in kot odvoda, dodatne v-lopatice in večji ventilator, zagotovijo hitrejše hlajenje ter širši in daljši izpih zraka, tako da lahko zrak doseže prav vsak kotiček prostora.


Čist zrak

Z “Easy Filter Plus” in “Virus Doctor” ionizatorjem

Zrak v prostoru kroži skozi notranjo enoto, ter se pri tem ohlaja ali segreva. Učinkovit zračni filter preprečuje, da prašni delci nebi med delovanjem klimatske naprave vedno znova zaokrožili po prostoru. Zato je v klimatsko napravo Wind-Free AR9500 vgrajen filter, ki zajema celo delce do velikosti PM 2,5 s čimer iz zraka v prostoru izloči kar 99% drobnega prahu, bakterij in virusov. To je pomembno zlasti za alergike in prostore v katerih se izmenjuje veliko ljudi.


Pametnejše upravljanje

Klimatska naprava ima nameščen Wi-Fi vmesnik, kar omogoča daljinsko upravljanje naprave s pomočjo Samsung Smart Home aplikacije. Tako lahko uporabniki na daljavo regulirajo temperaturo, prilagodijo nastavitve, pridobivajo obvestila v realnem času o posodobitvah delovanja in dnevni porabi energije ter odpravljajo napake v primeru, da je to potrebno.


Trojna zaščita

Klimatska naprava zlahka deluje tudi v najzahtevnejših okoljih. Triple Protector Plus tehnologija preprečuje preobremenitev kompresorja in krmilnika zaradi prenapetosti in nihanja napetosti v omrežju,  protikorozijski sloj pa preprečuje rjavenje kondenzatorja in ohišja ter tako zagotavlja daljšo življenjsko dobo naprave.


Manjša poraba električne energije

Klimatsko napravo Samsung Wind-Free™ poganja inovativni 8-polni elektromotor, ki ga nadzira digitalni inverter in tako želeno temperaturo vzdržuje brez pogostih vklopov in izklopov. Na tak način porabi klimatska naprava manj električne energije, hkrati pa zagotavlja prijetno bivalno klimo in udobje.


“Good Sleep” funkcija za dober spanec

Z Wind-Free brezvetrnim hlajenjem ustvarja klimatska naprava idealno klimo za dober spanec, brez pihanja mrzlega zraka. Možnost temperaturnega nadzora z Wind-Free hlajenjem vam pomaga, da se zbudite sveži in naspani.