Enote serije MARVIN nudijo najvišjo raven opreme, po zaslugi zasnove, osredotočene na čiste geometrijske oblike, pa sodijo tudi v vrh ponudbe stenskih klimatskih naprav SINCLAIR. V standardni opremi je poleg običajnih funkcij (povezava Wi-Fi, premikanje lamel v vse smeri, generator plazme, kontakt za blokiranje delovanja, možnost povezave stenskega upravljalnika in drugo) serijsko vključena tudi svetilka UV-C za še boljšo kakovost zraka.

Novost je vgrajen senzor relativne vlažnosti, ki omogoča razvlaževanje prostora na točno nastavljeno vrednost. V načinu ogrevanja je mogoče nastaviti ciljno temperaturo v tekočem razponu od 8 do 30 °C. Prvič je na voljo tudi funkcija dušenja zunanje enote, tako da enota izpolnjuje stroge higienske omejitve hrupa pri nočnem obratovanju.

Strankam, ki kombinirajo klimatsko napravo s fotovoltaičnimi sistemi, bo všeč tudi možnost omejitve največje priključne moči celotnega sistema na 50 % ali 75 %. Notranje enote MARVIN se dobavljajo v štirih barvnih izvedbah – bela, srebrna, champagne in navy. Z dodajanjem stenskega upravljalnika SWC-02 ali SWC-04 je mogoče enote MARVIN vključiti v nadrejene sisteme, ki uporabljajo protokol Modbus ali BACnet.