Skip to main content

 Popust na izbrane klimatske naprave!

Diners-Club-Logo-and-WordmarkDINERS obročno odplačevanje do 24 mesecev.

Nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin ALTHERMA

Ogrevanje, topla sanitarna voda in hlajenje. Popolno ogrevanje za novogradnje-na voljo so moči  od 4 do 16kW

Opis produkta

Nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma je optimalno načrtovana in izdelana za izpolnjevanje potreb po učinkovitosti, udobju in namembnosti novo zgrajenih hiš. Operativno območje toplotne črpalke je do temperature izstopne vode 55°C, kar omogoča priključitev na vse vrste nizkotemperaturnih oddajnikov toplote:

  • Talno, stensko, stropno ogrevanje s kopalniškim ploskovnim radiatorjem (od 25°C do 35°C).
  • Ventilatorski konvektorji (od 35°C do 45°C).
  • Nizkotemperaturni radiatorji (od 40°C do 55°C).

Nizkotemperaturna Daikin Altherma nudi tudi popolno rešitev za energijsko zelo varčne hiše z dodatno razširjeno ponudbo izdelka – velikost 4kW.

Daikin ponuja z enotami EHVZ-CB3V tudi možnost krmiljenja dveh ogrevalnih con ter ogrevalni sistem “vse-v-enem” z zunanjimi enotami monobloc ED(B)LQ-CV3, pri katerem se v zunanji enoti nahaja celoten ogrevalni sistem za vaš objekt.

Širok izbor kapacitet toplotnih črpalk in rezervoarjev za sanitarno vodo

Nizkotemperaturna toplotna črpalka je na voljo z zmogljivostmi 4kW, 6kW, 8kW, 11kW, 14kW ter 16kW. Daikin ponuja 2 različni možnosti izbora notranje enote…ena je notranja enota, ki se jo vgradi na steno in na katero lahko posebej priključimo rezervoar za sanitarno vodo v velikosti 150L, 200L ali 300L, druga pa je samostoječa notranja enota, ki ima že integriran rezervoar za sanitarno vodo v velikosti 180L ali 260L. Prednost samostoječe enote je tako manjša poraba prostora ter enostavnejša, hitrejša in posledično cenejša vgradnja. Če bi kupec želel ogrevati sanitarno vodo s pomočjo sončnih zbiralnikov ima seveda Daikin tudi za to pripravljeno rešitev.

 
Right Menu Icon